Organisaties
ontwikkelen
door mensen!

Opleiding en Certificering

Opleiding voor professionals
In onze academie leiden wij coaches, trainers, adviseurs en HRM-managers op om op een professionele manier met onze materialen om te gaan. Naast inzicht in de theorie wordt veel aandacht besteed aan hoe je de materialen gebruikt bij o.a. teamtraining, timemanagement, verkoop, coaching, communicatie en selectie. We bespreken verschillende profielen en reiken materialen en concepten aan.

Certificering waarborgt kwaliteit
Een gedegen training is belangrijk, zowel voor jou als voor je cliënten en medewerkers. Door onze trainingen geven wij je het vertrouwen dat je op een verantwoorde manier en met kennis van zaken met al de aangeboden materialen kunt werken.

Verschillende mogelijkheden voor certificering:

In-company en individueel
Daarnaast verzorgen wij op aanvraag in-company trainingen. In overleg met stellen wij een training op maat samen. Tenslotte is het ook mogelijk om een individueel traject op maat te volgen.

Open inschrijving
Ten minste 4 maal per jaar organiseren wij trainingen met open inschrijving. De data van de eerstvolgende trainingen vind je hieronder.

Onze training met open inschrijving wordt in twee opeenvolgende dagen aangeboden. DISC wordt als taal van menselijk gedrag geïntroduceerd en uitgewerkt in dag 1. Vervolgens leer je in dag 2 de DISC taal te spreken en in de praktijk toe te passen. Na het voltooien van de training kan je al onze materialen bestellen en ermee werken. Meer over de modules, inhoud en kosten:

persolog Nederland biedt de volgende modules aan voor DISC.

Module I     Assessment  - Werken met Online rapporten
Module II    Training       - Werken met Gedragsprofielen
Module III   Coaching     - Werken met Persoonlijkheidsprofielen

Voor hen die alle modules hebben gevolgd, geldt dat zij:

  • kunnen deelnemen aan trainersdagen en intervisiegroepen;
  • aanvullende workshops kunnen volgen;
  • een internationale geldigheid verkrijgen;

 

Uw investering
Het basisbedrag voor een licentie incl. uitgebreid materiaalpakket bedraagt €1680,- excl. btw. Dit is tevens inclusief lunches in het hotel. Overnachtingen zijn niet in de prijs inbegrepen. Download hier een uitgebreidere beschrijving van de modules en inhoud van het materiaalpakket.

Geen extra kosten
Na de training is er geen verplichting tot een jaarlijkse afname van materialen en uw persolog-certificering vereist ook geen jaarlijkse bijdrage.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt zich op onze contactpagina ook opgeven.

Graag tot ziens tijdens één van onze trainingen!