Organisaties
ontwikkelen
door mensen!

persolog Nederland: ervaring door samenwerking

persolog Nederland is een VOF van twee partners die nauw verbonden samenwerken met een team van specialisten van persolog Internationaal die zorg dragen voor technische en inhoudelijke ondersteuning, wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. De partners zorgen voor aansluiting bij de Nederlandse markt, verzorgen de certificering en kwaliteitsbewaking en hebben beiden veel ervaring op gebied van training, coaching en advieswerk.

 

Vincent G.A. Zeylmans van Emmichoven

Management-trainer en coach

Is sinds de oprichting mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland. Tevens is hij zelfstandig management-trainer en coach met een focus op organisatie- en personeelsontwikkeling. Vincent treedt daarnaast ook op als outplacement consultant. Hij is auteur van meerdere boeken.

Lees meer

Paul Ch. Donders

Trainer en coach

Paul is sinds 1987 als trainer en coach actief op het gebied van Management Development programma's en strategisch advies. Als consultant werkt hij in Nederland zowel in het bedrijfsleven als in de gezondheidszorg. Is sinds de introductie van persolog in Nederland in 2001, mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland.

Lees meer