Organisaties
ontwikkelen
door mensen!


Certificeringen

Ontdek de kracht van persoonlijkheid

Het persolog persoonlijkheidsmodel

Trainingen met open inschrijving

Certificering persolog® persoonlijkheidsmodel

Opleiding voor professionals In onze academie leiden wij coaches, trainers, adviseurs en HR-managers op om op een professionele manier met onze materialen om te gaan.

Klik hier voor registratie


Opleiding en Certificering

Opleiding voor professionals
In onze academie leiden wij coaches, trainers, adviseurs en HR-managers op om op een professionele manier met onze materialen om te gaan. Naast inzicht in de theorie wordt veel aandacht besteed aan hoe je de materialen gebruikt bij o.a. teamtraining, timemanagement, verkoop, coaching, communicatie en selectie. We bespreken verschillende profielen en reiken materialen en concepten aan.

Certificering waarborgt kwaliteit
Een gedegen training is belangrijk, zowel voor jou als voor je cliënten en medewerkers. Door onze trainingen geven wij je het vertrouwen dat je op een verantwoorde manier en met kennis van zaken met al de aangeboden materialen kunt werken.

Verschillende mogelijkheden voor certificering:

In-company en individueel
Daarnaast verzorgen wij op aanvraag in-company trainingen. In overleg stellen wij een training op maat samen. Tenslotte is het ook mogelijk om een individueel traject op maat te volgen.

Open inschrijving
Ten minste 4 maal per jaar organiseren wij trainingen met open inschrijving. De data van de eerstvolgende trainingen vind je hieronder. Onze training met open inschrijving wordt in twee opeenvolgende dagen aangeboden. DISC wordt als taal van menselijk gedrag geïntroduceerd en

uitgewerkt in dag 1. Vervolgens leer je in dag 2 de DISC taal te spreken en in de praktijk toe te passen. Na het voltooien van de training kan je al onze materialen bestellen en ermee werken.

Na het volgen van deze training kan je:

    • deelnemen aan trainersdagen en intervisiegroepen
    • aanvullende workshops volgen
    • een internationale geldigheid verkrijgen


Jouw investering

Voor onze persolog DISC licentietraining rekenen wij € 1850,- excl. btw. De persolog trainerbox, met een uitgebreid materiaalpakket t.w.v. € 545,- is inbegrepen in deze prijs, evenals de catering tijdens de trainingsdagen. Een eventuele overnachting in het hotel van de trainingslocatie is niet in de prijs inbegrepen. Wel hebben wij een speciale aanbiedingsprijs afgesproken. Informeer bij ons als je daar interesse in hebt.

Geen extra kosten
Er is geen jaarlijkse afdracht vereist om als persolog gecertificeerde trainer te mogen werken.  Ook is er geen verplichting tot een jaarlijkse afname van onze materialen.

Heb je nog vragen, vul dan ons contactformulier door hier te klikken.

Graag tot ziens tijdens één van onze trainingen!

Jullie trainers

Paul Ch. Donders, persolog trainer

Paul Ch. Donders

Paul is sinds 1987 als trainer en coach actief op het gebied van Management Development programma's en strategisch advies. Als consultant werkt hij in Nederland zowel in het bedrijfsleven als in de gezondheidszorg. Is sinds de introductie van persolog in Nederland in 2001, mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland.

Vincent G.A. Zeylmans van Emmichoven, persolog trainer

Vincent G.A. Zeylmans van Emmichoven

Is sinds de oprichting mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland. Tevens is hij zelfstandig management-trainer en coach met een focus op organisatie- en personeelsontwikkeling. Vincent treedt daarnaast ook op als outplacement consultant. Hij is auteur van meerdere boeken.


Begin Plaats Prijs  
20.09.2023 - 21.09.2023Epe 1850 EUR*
09.11.2023 - 10.11.2023Epe 1850 EUR*
* Prijzen excl. btw, ** Prijzen incl. btw

De persolog profielen helpen mijn cliënten in het kennen van zichzelf. Je kunt zien waar het gaat wringen. Het is een communicatiemiddel: een gemeenschappelijke taal en een kapstok. Ik begin er elk nieuw traject mee.

Cors Dieterich
Dieterich Consultancy


Registratie voor seminar „Certificering persolog® persoonlijkheidsmodel“:

Selecteer a.u.b. een datum/plaats

Kies een seminar a.u.b.

Je naam en (factuur)adres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
"Telefoonnummer" is verplicht!
Geldig E-mailadres is vereist!

(maximaal 3 deelnemers per boeking)

Afleveradres indien anders
 

Het afleveradres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
Privacybeleid
Ik aanvaard de algemene voorwaarden Accepteer onze algemene voorwaarden