Organisaties
ontwikkelen
door mensen!

Certificeringen

Het persolog® leer- en onderwijsstijlmodel

Inzicht krijgen in leren leren

Trainingen met open inschrijving

Certificering persolog® leer- en onderwijsstijlmodel

Maak kennis met het nieuwe persolog® leer- en onderwijsstijlmodel. Dit persolog product is nieuw voor de Nederlandse markt en laat je de hoofdstijlen van dit model ervaren door er tijdens de training interactief mee aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in jouw eigen leer- en onderwijsstijl en van de (zakelijke) mogelijkheden om dit model in te zetten in jouw werk als coach, docent, trainer of leidinggevende. Kortom een bruikbare en interessante certificering voor iedereen die graag wil leren leren. Voor meer informatie kan je ook kijken op de speciale site. Ga dan naar www.leer-en-onderwijsstijlen.nl

Klik hier voor registratie


Leerstijlprofiel

Leren is de sleutel tot succes in het informatietijdperk.

Het persolog® leerstijlprofiel beschrijft

  • welke leerstijl jouw voorkeur heeft.
  • hoe je informatie verwerkt.
  • wat je nodig hebt om met succes te leren.

 

Jouw leerstijl beïnvloedt wat je leert en wat je doet. Het Leerstijlprofiel beschrijft jouw meest efficiënte manier van leren, hoe informatie het best aan jouw kan worden aangeboden om te kunnen leren en hoe je informatie selecteert, interpreteert en onthoudt. Jouw leerstijl is een belangrijk deel van wie je bent. Het kennen van je leerstijl, stelt je in staat om jouw leren beter af te stemmen op het samenwerken en het samen leven met anderen.

Onderwijsstijlprofiel

Het persolog® onderwijsstijlprofiel geeft u de mogelijkheid om …

  • Uw eigen voorkeur voor een onderwijsstijl vast te stellen
  • Uw lessen aan te passen aan de behoeften van de leerlingen
  • Strategieën te ontwikkelen om uw eigen didactiek en methodiek te verbeteren.

 

Het persolog® onderwijsstijlprofiel beschrijft uw situatie als leerkracht. Om te ontdekken waar u mogelijkheden heeft om te verbeteren, dient u eerst te denken aan de huidige situatie. Het gaat hier niet om goed of fout onderwijs. Het gaat erom te herkennen wie u bereikt met uw werkwijze op basis van uw eigen onderwijsvoorkeuren, en ook wie u niet bereikt. Wanneer u leerlingen bereikt, raakt u gemotiveerd en ontvangt u bevestiging. Wanneer u leerlingen echter niet bereikt, kunt u gefrustreerd raken en wordt u mogelijk onzeker.

Leerstijlprofiel voor Tieners

Het persolog® leerstijlprofiel voor Tieners is een speciale editie van het persolog® leerstijlprofiel. In vraagstelling, omschrijving, voorbeelden en lay-out is deze versie afgestemd op jongeren.

Het persolog® leerstijlprofiel voor Tieners beschrijft

  • welke leerstijl jouw voorkeur heeft.
  • hoe je informatie verwerkt.
  • wat je nodig hebt om met succes te leren.

 

Jouw leerstijl is een belangrijk deel van je persoonlijkheid. Jouw leerstijl beïnvloedt wat je leert en wat je doet. Wanneer je jouw leerstijl leert kennen, zul je in staat zijn om beter te begrijpen hoe mensen op hun eigen manier informatie selecteren, verwerken en onthouden. Je leert hierbij over jezelf, maar ook over anderen. Alle leerstijlen zijn OK en kunnen binnen een leergroep bijdragen aan een beter proces en een beter resultaat.

Jullie trainers

Jelle Admiraal, persolog trainer

Jelle Admiraal

Jelle is sinds eind 2016 trainer bij persolog voor het leer- en onderwijsstijlmodel. Hij is sinds het begin van zijn loopbaan werkzaam in het onderwijs geweest onder andere als leerkracht, schooldirecteur, interim-manager en consultant. Sinds 2014 gecertificeerd bij persolog voor het persoonlijkheidsmodel en het stressprofiel en is nu een van de drijvende krachten achter de voor Nederland nieuwe producten van het leer- en onderwijsstijlmodel.

Henry Koopman, persolog trainer

Henry Koopman

Henry heeft veel ervaring in het onderwijs en heeft als leerkracht met plezier gewerkt met tieners. Hij is freelance kerndocent bij de christelijke coachopleiding van CC-Excellence en werkt daarnaast ook als gezinshuisouder, trainer en (loopbaan)coach om jongeren en opleiders te leren hoe zij verschil kunnen maken in hun leven. Henry is eveneens gelicenseerd voor het persolog persoonlijkheidsmodel en het persolog stressprofiel. Samen met Jelle verzorgt hij de trainingen van het leer- en onderwijsstijlmodel


Op dit moment zijn er geen data bekend voor dit seminarOp dit moment zijn er geen data bekend voor dit seminar
Begin Plaats Prijs  
* Prijzen excl. btw, ** Prijzen incl. btw

Registratie voor seminar „Certificering persolog® leer- en onderwijsstijlmodel“:

Selecteer a.u.b. een datum/plaats

Kies een seminar a.u.b.

Je naam en (factuur)adres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
"Telefoonnummer" is verplicht!
Geldig E-mailadres is vereist!

(maximaal 3 deelnemers per boeking)

Afleveradres indien anders
 

Het afleveradres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
Privacybeleid
Ik aanvaard de algemene voorwaarden Accepteer onze algemene voorwaarden
Please confirm you are not a robot!