Organisaties
ontwikkelen
door mensen!


Certificeringen

Het persolog® leer- en veranderstijlmodel

Leren en Veranderen in verbinding met je team

Trainingen met open inschrijving

Certificering persolog® leer- & veranderstijlmodel (via Expertdagen)

Maak kennis met het persolog® leer- en veranderstijlmodel. Dit persolog product laat je de hoofdstijlen van dit model ervaren door er tijdens de training interactief mee aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in jouw eigen leer- en veranderstijl en van de (zakelijke) mogelijkheden om dit model in te zetten in jouw werk als coach, docent, trainer of leidinggevende. Kortom een bruikbare en interessante certificering voor iedereen die graag wil leren leren en veranderen. Het certificeringstraject Leren & Veranderen wordt nu aangeboden als twee losse expertdagen. Voor meer informatie kun je ook kijken op de speciale site. Ga dan naar www.lerenenveranderen.nl

Klik hier voor registratie


Leerstijlprofiel

 

Leren is de sleutel tot succes in het informatietijdperk.

Het persolog® leerstijlprofiel geeft je de mogelijkheid om te ontdekken …

  • welke leerstijl jouw voorkeur heeft.
  • hoe je informatie verwerkt.
  • wat je nodig hebt om met succes te leren.

 

Jouw leerstijl beïnvloedt wat je leert en wat je doet. Het Leerstijlprofiel beschrijft jouw meest efficiënte manier van leren, hoe informatie het best aan jouw kan worden aangeboden om te kunnen leren en hoe je informatie selecteert, interpreteert en onthoudt. Jouw leerstijl is een belangrijk deel van wie je bent. Het kennen van je leerstijl, stelt je in staat om jouw leren beter af te stemmen op het samenwerken en het samen leven met anderen.

Wanneer meerdere leden van een groep het Leerstijlprofiel invullen, kan hiervan een groepsoverzicht worden gemaakt.

Er is ook een speciale jeugdeditie van het persolog® Leerstijlprofiel. In vraagstelling, omschrijving, voorbeelden en lay-out is deze versie afgestemd op jongeren. Deze editie kan gebruikt worden voor jongeren van 12-18 jaar.

Onderwijsstijlprofiel

 

Het persolog® onderwijsstijlprofiel geeft je de mogelijkheid om als docent of trainer …

  • Je eigen voorkeur voor een onderwijsstijl vast te stellen
  • Je didactiek en werkvormen aan te passen aan de behoeften van de groep
  • Strategieën te ontwikkelen om je eigen onderwijsaanpak te verbeteren.

 

Het persolog® onderwijsstijlprofiel beschrijft jouw situatie als docent of trainer. Om te ontdekken waar jij mogelijkheden hebt om te verbeteren, dien je eerst te denken aan jouw huidige situatie. Wat is het effect van jouw huidige aanpak en wie bereik je daarmee… en wie niet? Wat is het effect daarvan op jouzelf en je werkplezier? Wanneer je leerlingen of toehoorders weer of meer bereikt, draagt dat bij aan jouw competenties als docent of trainer. De ideale docent of trainer bestaat volgens ons niet, maar hoe kun jij de beste versie van jezelf worden?


Veranderstijlprofiel

 

Het persolog® veranderstijlprofiel geeft je de mogelijkheid om als leider …

  • Je eigen voorkeur voor een veranderstijl vast te stellen
  • Je veranderaanpak aan te passen aan de behoeften van je team
  • Strategieën te ontwikkelen om je eigen veranderaanpak te verbeteren.

 

Het persolog® veranderstijlprofiel beschrijft jouw situatie als leider of begeleider van een verandering. Je kijkt in de spiegel van jouw persoonlijke voorkeuren en ontdekt wat dat doet met anderen.  Het gaat hier niet om goed of fout gedrag, maar om het herkennen van wie je wel en niet bereikt met jouw werkwijze op basis van jouw eigen voorkeuren. Wanneer je je teamleden bereikt en met ze in verbinding blijft, raak je gemotiveerd en ontvang je bevestiging. Wanneer je je teamleden niet bereikt, kan het zijn dat jij zelf de verandering belemmert en dat kan je frustreren en mogelijk onzeker maken.

Expertdagen Leren & Veranderen

Het certificeringstraject Leren & Veranderen wordt nu aangeboden als twee losse expertdagen.

Expertdag I (certificering + eport)

Op de eerste dag leer je de basis van het model en kun je daarmee zelfstandig aan de slag in trainingen en coaching. Je maakt je eigen persolog®leerstijlprofiel & veranderstijlprofiel (of onderwijsstijlprofiel). Je ontvangt de papieren profielboekjes met de uitgebreide omschrijving van de profielen, de presentaties voor workshops, en de digitale versies van tools 1-4. Na deze expertdag krijg je binnen eport het recht om de profielen voor Leren & Veranderen af te nemen. Na deze eerste expertdag ben je startklaar.

Expertdag II (verdieping + manual)

Wanneer je je verder wilt verdiepen in Leren & Veranderen, dan schrijf je je in voor Expertdag II. We gaan in op de vragen die je in de praktijk bent tegengekomen. Je ontvangt de uitgebreide handleiding (Engels) en aan de hand daarvan gaat er een wereld aan extra informatie voor je open. Op de tweede expertdag leer je ook de tools 5 en 6 gebruiken. Door de tweede expertdag leer je de inhoud te verdiepen en ook in je begeleiden, trainen en coachen de ander meer op een diepere laag te laten voelen en ervaren.

De kosten voor de expertdagen bedragen € 625 per expertdag (excl. btw) voor de training, de profielen, de materialen en de locatie incl. lunch.

Expertdag III (learning community)

De Expertdag III is bedoeld als een terugkomdag voor mensen die eerder de certificering hebben gevolgd. Er zijn altijd zoveel nieuwe dingen om te laten zien en we zijn tevens ook erg benieuwd naar jullie ervaringen en input. Op deze dag gaan we samen leren en elkaar versterken zodat we met nieuwe energie en ideeën huiswaarts gaan.

De dag is ingedeeld in een programma van 09:00-12:30 uur en aansluitend een gezamenlijke lunch. Tijdens het middagdeel is er ruimte om met elkaar ideeën op te pakken, aan de slag te gaan met vragen enzovoorts. Dit is een gedeelte zonder programma waarbij ieder zelf de eindtijd kan kiezen.

De kosten voor deze expertdag III zijn € 325 (excl. btw)

Jullie trainers

Jelle Admiraal, persolog trainer

Jelle Admiraal

Jelle is sinds eind 2016 trainer bij persolog voor Leren en Veranderen. Hij is sinds het begin van zijn loopbaan werkzaam in het onderwijs geweest onder andere als leerkracht, schooldirecteur, interim-manager en consultant. Sinds 2014 gecertificeerd bij persolog voor het persoonlijkheidsmodel en het stressprofiel en is nu een van de drijvende krachten achter de voor Nederland nieuwe producten van Leren en Veranderen.

Henry Koopman, persolog trainer

Henry Koopman

Henry heeft veel ervaring in het onderwijs en heeft als leerkracht met plezier gewerkt met tieners. Hij is freelance kerndocent bij de christelijke coachopleiding van CC-Excellence en werkt daarnaast ook als gezinshuisouder, trainer en (loopbaan)coach om jongeren en opleiders te leren hoe zij verschil kunnen maken in hun leven. Henry is eveneens gecertificeerd voor het persolog persoonlijkheidsmodel en het persolog stressprofiel. Samen met Jelle verzorgt hij de trainingen van Leren en Veranderen.


Op dit moment zijn er geen data bekend voor dit seminarOp dit moment zijn er geen data bekend voor dit seminar
Begin Plaats Prijs  
* Prijzen excl. btw, ** Prijzen incl. btw

Registratie voor seminar „Certificering persolog® leer- & veranderstijlmodel (via Expertdagen)“:

Selecteer a.u.b. een datum/plaats

Kies een seminar a.u.b.

Je naam en (factuur)adres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
"Telefoonnummer" is verplicht!
Geldig E-mailadres is vereist!

(maximaal 3 deelnemers per boeking)

Afleveradres indien anders
 

Het afleveradres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
Privacybeleid
Ik aanvaard de algemene voorwaarden Accepteer onze algemene voorwaarden