Organisaties
ontwikkelen
door mensen!

Certificeringen

Het persolog® leer- en veranderstijlmodel

Inzicht krijgen in leren leren

Trainingen met open inschrijving

Certificering persolog® leer- & veranderstijlmodel

Maak kennis met het nieuwe persolog® leer- en veranderstijlmodel. Dit persolog product is nieuw voor de Nederlandse markt en laat je de hoofdstijlen van dit model ervaren door er tijdens de training interactief mee aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in jouw eigen leer- en veranderstijl en van de (zakelijke) mogelijkheden om dit model in te zetten in jouw werk als coach, docent, trainer of leidinggevende. Kortom een bruikbare en interessante certificering voor iedereen die graag wil leren leren. Voor meer informatie kan je ook kijken op de speciale site. Ga dan naar www.leer-en-onderwijsstijlen.nl

Klik hier voor registratie


Leerstijlprofiel

Leren is de sleutel tot succes in het informatietijdperk.

Het persolog® leerstijlprofiel beschrijft

  • welke leerstijl jouw voorkeur heeft.
  • hoe je informatie verwerkt.
  • wat je nodig hebt om met succes te leren.

 

Jouw leerstijl beïnvloedt wat je leert en wat je doet. Het Leerstijlprofiel beschrijft jouw meest efficiënte manier van leren, hoe informatie het best aan jouw kan worden aangeboden om te kunnen leren en hoe je informatie selecteert, interpreteert en onthoudt. Jouw leerstijl is een belangrijk deel van wie je bent. Het kennen van je leerstijl, stelt je in staat om jouw leren beter af te stemmen op het samenwerken en het samen leven met anderen.

Veranderstijlprofiel

Het persolog® veranderstijlprofiel geeft je de mogelijkheid om …

  • Je eigen voorkeur voor een veranderstijl vast te stellen
  • Je lessen aan te passen aan de behoeften van de leerlingen
  • Strategieën te ontwikkelen om je eigen didactiek en methodiek te verbeteren.

 

Het persolog® veranderstijlprofiel beschrijft jouw situatie als leerkracht of trainer. Om te ontdekken waar jij mogelijkheden hebt om te verbeteren, dien je eerst te denken aan de huidige situatie. Het gaat hier niet om goed of fout onderwijs of goede of foute training. Het gaat erom te herkennen wie je bereikt met jouw werkwijze op basis van jouw eigen onderwijs- of trainersvoorkeuren, en ook wie je niet bereikt. Wanneer je leerlingen of toehoorders bereikt, raak je gemotiveerd en ontvang je bevestiging. Wanneer je leerlingen of toehoorders echter niet bereikt, kan je gefrustreerd raken en word je mogelijk onzeker.

Leerstijlprofiel voor Tieners

Het persolog® leerstijlprofiel voor Tieners is een speciale editie van het persolog® leerstijlprofiel. In vraagstelling, omschrijving, voorbeelden en lay-out is deze versie afgestemd op jongeren.

Het persolog® leerstijlprofiel voor Tieners beschrijft

  • welke leerstijl jouw voorkeur heeft.
  • hoe je informatie verwerkt.
  • wat je nodig hebt om met succes te leren.

 

Jouw leerstijl is een belangrijk deel van je persoonlijkheid. Jouw leerstijl beïnvloedt wat je leert en wat je doet. Wanneer je jouw leerstijl leert kennen, zul je in staat zijn om beter te begrijpen hoe mensen op hun eigen manier informatie selecteren, verwerken en onthouden. Je leert hierbij over jezelf, maar ook over anderen. Alle leerstijlen zijn OK en kunnen binnen een leergroep bijdragen aan een beter proces en een beter resultaat.

Jullie trainers

Jelle Admiraal, persolog trainer

Jelle Admiraal

Jelle is sinds eind 2016 trainer bij persolog voor het leer- en onderwijsstijlmodel. Hij is sinds het begin van zijn loopbaan werkzaam in het onderwijs geweest onder andere als leerkracht, schooldirecteur, interim-manager en consultant. Sinds 2014 gecertificeerd bij persolog voor het persoonlijkheidsmodel en het stressprofiel en is nu een van de drijvende krachten achter de voor Nederland nieuwe producten van het leer- en onderwijsstijlmodel.

Henry Koopman, persolog trainer

Henry Koopman

Henry heeft veel ervaring in het onderwijs en heeft als leerkracht met plezier gewerkt met tieners. Hij is freelance kerndocent bij de christelijke coachopleiding van CC-Excellence en werkt daarnaast ook als gezinshuisouder, trainer en (loopbaan)coach om jongeren en opleiders te leren hoe zij verschil kunnen maken in hun leven. Henry is eveneens gelicenseerd voor het persolog persoonlijkheidsmodel en het persolog stressprofiel. Samen met Jelle verzorgt hij de trainingen van het leer- en onderwijsstijlmodel


Begin Plaats Prijs  
13.03.2019 - 14.03.2019Epe 1250 EUR* Registreer
* Prijzen excl. btw, ** Prijzen incl. btw

Registratie voor seminar „Certificering persolog® leer- & veranderstijlmodel“:

Selecteer a.u.b. een datum/plaats

Kies een seminar a.u.b.

Je naam en (factuur)adres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
"Telefoonnummer" is verplicht!
Geldig E-mailadres is vereist!

(maximaal 3 deelnemers per boeking)

Afleveradres indien anders
 

Het afleveradres

"Voornaam" is verplicht!
"Achternaam" is verplicht!
"Land" is verplicht!
"Straat/huisnummer" is verplicht!
Minstens 4 cijfers vereist!
"Plaats" is verplicht!
Privacybeleid
Ik aanvaard de algemene voorwaarden Accepteer onze algemene voorwaarden
Please confirm you are not a robot!