Trainingen met open inschrijving

Certificering persolog® organisatieveerkrachtmodel

In de certificering voor het persolog® organisatieveerkrachtmodel leer je hoe je de veerkracht van bedrijven kunt vergroten. Tijdens de training laten we je zien hoe jij als trainer organisaties en bedrijven kunt begeleiden op hun weg naar een veerkrachtige organisatie.

De 9 factoren van organisatieveerkracht

wat maakt organisaties veerkrachtig

Er zijn veel vertrekpunten om de veerkracht van je organisatie te vergroten. Bij deze principes gaat het erom organisaties te helpen kaders en een cultuur te ontwikkelen die veerkracht ondersteunen. Het gaat er ook om voort te bouwen op bestaande vormen van risicomanagement, om waarden die door iedereen worden gedeeld en om het bewustzijn van veranderende contexten, die worden ondersteund door sterk en mondig leiderschap.

Data

Geen data

Jullie trainer

Image

Kees Voogd

– –
Kees is sinds 2008 werkzaam bij persolog en is waarschijnlijk de eerste persoon waar je mee in contact treedt als je persolog belt of emailt. Kees bemant het persolog kantoor en zorgt ervoor dat persolog trainers hun bestellingen snel toegestuurd of hun vragen vakkundig beantwoord krijgen, zowel met betrekking tot de persolog online-rapportages als over inhoudelijke vragen. Daarnaast is Kees natuurlijk gecertificeerd persolog trainer en werkt mee bij veel certificeringstrainingen die persolog aanbiedt. Verder is Kees nauw betrokken bij het vertalen en ontwikkelen van nieuwe persolog producten.
Image

Vincent Zeylmans

– persolog trainer –
Is mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland. Tevens is hij zelfstandig management-trainer en coach met een focus op organisatie- en personeelsontwikkeling en is tevens outplacement consultant. Hij is auteur van meerdere boeken. Hij kijkt terug op een internationale carrière bij Yves Rocher, Gillette en Cardinal Health. Hij heeft - naast Nederland - werkervaring opgedaan in België, Oostenrijk, Luxemburg en Duitsland.