Top 10

de beste oefeningen voor het persoonlijkheidsmodel


Deelnemers met een training enthousiasmeren dat zou iedere trainer wel willen. De praktijk leert ons dat dit vaak het beste lukt door middel van praktische oefeningen en een interactieve opzet. Vooral in het geval van het persoonlijkheidsprofiel is het niet altijd even makkelijk om interessante en toepasselijke oefeningen te vinden. Het fijne van het persoonlijkheidsprofiel is immers dat het juist zo goed in te zetten is binnen personeelsontwikkeling en communicatietraining, maar welke oefening past nu het best bij welk specifiek thema?

Zou het niet praktisch zijn om oefeningen te kennen die universeel inzetbaar zijn?

In ons seminar: ‘Top 10 – De beste oefeningen voor het persoonlijkheidsprofiel ’ introduceren Paul Donders en Vincent Zeylmans een aantal van dit soort oefeningen. Flipchart-oefeningen, interactieve oefeningen in groepjes en communicatieoefeningen die allemaal zeer gemakkelijk en effectief in te zetten zijn.

Dit seminar is voor jou, wanneer je:

interessante en nieuwe ideeën zoekt om je kennis, over de 20 verschillende persoonlijkheidsprofielen (DISC), effectiever over te brengen

wilt beleven hoe je jouw DISC-kennis meer praktijkgericht kunt overbrengen

deelnemers aan jouw eigen seminars nog meer wilt enthousiasmeren over het DISC model

Inhoud

Na deze dag beheers je 10 nieuwe praktijkgerichte oefeningen.

Deze oefeningen zijn gemakkelijk aan te passen aan de verschillende specieke thema’s.

Door het ter plekke uit te voeren raak je vertrouwt met de oefeningen.

Methode

Tijdens het seminar krijg je van de trainer theorie-input met betrekking tot het thema: Oefeningen voor het persoonlijkheidsprofiel. Door interactieve groepsoefeningen worden de lessen meteen omgezet in bruikbare en effectieve kennis voor in de praktijk.

Het bijzondere

Het bijzondere van deze dag: Een dag in het teken van praktijkgerichte methodiek. We zullen tijdens deze dag diverse oefeningen behandelen, ons in de methodiek verdiepen en zullen de kritische momenten verder bespreken. Het doel is om na deze dag alle oefeningen DIRECT in te kunnen zetten.
Voor de PDF van het bovenstaande klik je op de volgende link: Seminar top 10 Persoonlijkheidsprofiel