Vergroot je

verkoopskills
met persolog


Hoe kan je als gecertificeerd persolog trainer DISC inzetten in verkoop? Kom naar onze expertdag 'Vergroot je verkoopskills met persolog / DISC' en leer hoe je met meer succes (jezelf) kan verkopen, en hoe je verkooptrainingen met DISC kan opzetten.
Samen met de verkooptrainer professionals van “Red Fox Blue”, zelf ook persolog gecertificeerde trainers, hebben we deze Masterclass ontwikkeld waarin DISC en belangrijke rol speelt. Een eerdere versie werd met groot enthousiasme ontvangen door de deelnemers. Naast nuttige en interessante input door ervaringsdeskundigen ga je op deze dag ook heel praktisch met elkaar aan de slag. Je wordt uitgedaagd in je kennis van DISC en hoe je dat toepast in het verkoopproces. We willen deze dag voor een groot trainerspubliek toegankelijk maken en vragen daarom nu slechts een investering van € 190,- voor deelname aan deze Masterclass.

Wat ga je leren op deze dag

Aandacht winnen

social media selling

uitdagende verkoop

Kwaliteit afspraak maken

de spannende opening

kwaliteit van de afspraak verhogen

Inventariseren

open vragen stellen

structuur opbouwen

Presenteren

plan van aanpak

investering verkopen

Onderhandelen

stand houden

voor wat hoort wat

Wat neem je mee van deze expertdag

hoe win ik klanten

hoe presenteer ik mijzelf

hoe pas ik DISC toe in het proces

tools om succesvoller te verkopen

hoe onderscheid ik mij

hoe kom ik over mijn innerlijke barrières heen

Voor wie is deze training

Voor elke persolog gecertificeerde trainer die met meer succes en meer plezier zichzelf en zijn service wil leren verkopen

Voor de persolog gecertificeerde trainer die met een compleet trainingsprogramma aan de slag wil om klanten een DISC verkooptraining aan te kunnen bieden.

Wie vormen het trainersteam deze dag

Roel Gerritsen (Red Fox Blue)

Bas van Rossem (Red Fox Blue)

Paul Donders (persolog)

Janny Budding (persolog)
Alle bovengenoemde trainers zijn senior consultants en hebben jarenlange ervaring met verkoop en DISC.
REDFOXBLUE Logo
Red Fox Blue won in het onderzoek van het Business Blad 'Management Team' de award van “Beste Salesadviesbureau in 2018“. Wij zien het als een voorrecht om samen met hen een toptraining te ontwikkelen rondom verkoop met behulp van DISC.