Webinar

moeilijke grafieken
interpreteren


Herken je de situatie, waarin klanten naar je toe komen en een grafiek laten zien, waar ze geen touw aan kunnen vastknopen? Een vlakke grafiek, een grafiek waar alle punten onder de middellijn staan of waar een enorm verschil is tussen grafiek 1 en 2? En zo zijn er wel 20 voorbeelden van grafieken die moeilijk te interpreteren zijn.

Dit webinar geeft jou in ca. 3 uur tijd een helder inzicht in:

de diepere betekenis van grafiek 1 en 2 en hun interactie

het stressniveau dat ontstaat als de verschillen tussen grafiek 1 en 2 groot worden, en hoe je deze specifieke stresselementen goed kunt duiden

de zin van de n-factor, en hoe je dit ook helder aan de klant kunt uitleggen, als deze veel n-factoren in zijn profiel heeft staan

specifieke complexe grafieken en hoe je deze interpreteert

specifieke “minder normale“ grafieken

de betekenis van zeer hoge of zeer lage scores, en hoe je ook deze kunt interpreteren
Je leert door dit webinar je klanten op een professionele, logische en begrijpelijke manier te begeleiden, zodat zij een beter inzicht in hun profiel krijgen en met de uitslag ook constructief aan de slag kunnen gaan.

Wat ga je ontdekken en wat neem je mee:

een compleet inzicht in de logica van het persolog profiel en de verschillende grafieken

handvatten om ook complexe en moeilijke grafieken helder te interpreteren voor je klanten

bij elke module van dit webinar, word je uitgedaagd om enkele vragen te beantwoorden. Daardoor krijg je een steeds beter inzicht in de thema’s en verzeker je jezelf ervan dat het je ook daadwerkelijk duidelijk geworden is.

in ruim 3 uur groei je naar een hoger niveau van professionaliteit in het interpreteren van moeilijke grafieken. En je kunt je tijd helemaal zelf in delen. De een doet het webinar in 2 x 1,5 uur, de ander doet het in 6 x 30 minuten.

Dit webinar wordt gekwalificeerd als een officiële internationale persolog training. Na het doorlopen van alle workshops en het beantwoorden van alle vragen krijg je een officieel op naam gezet persolog certificaat toegestuurd.

Let op: het hele webinar is volledig in het Engels ingesproken door Paul Donders en is na aanschaf 90 dagen voor je online beschikbaar. Er is een transcript download om de gesproken teksten later na te kunnen lezen. De investering om dit webinar te doen is slechts € 149,-.

Wil je je nu direct aanmelden? Klik dan hier.