Certificeringen


De certificeringen bij persolog zijn er op gericht om je de nodige theorie, kennis en handvatten te geven om op professionele wijze met het persolog materiaal te kunnen werken en deze direct te kunnen toepassen nadat je de licentie hebt behaald. Of het nu teamtrainingen betreft of timemanagement, verkoop, coaching, communicatie en selectie of stressmanagement. Een goede certificeringstraining waarborgt immers de kwaliteit.

De certificeringen voor het persolog persoonlijkheids-model worden jaarlijks minimaal 4 keer aangeboden in 2-daagse open inschrijving modules. Daarnaast verzorgen wij op aanvraag in-company trainingen of individuele training op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Zijn de beschikbare datums voor jou niet haalbaar en wil je toch snel gecertificeerd worden? Kies dan voor de online certificering bij ons (let op: in het Engels!). Deze online training maakt gebruik van video's, opdrachten en quiz-vragen en daarmee doorloop je de  certificering helemaal op je eigen tempo en op een eigen gekozen tijdstip.

Certificeringen voor het persolog stressmanagement-model worden, afhankelijk van de behoefte, ook een aantal keer per jaar aangeboden. Voor deze licenties is het niet vereist eerst een certificering voor het persoon-lijkheidsmodel te hebben gedaan, alhoewel er bij beiden geldt dat enige kennis van DISC behulpzaam is.

Na het behalen van onze licentie(s) heb je ook toegang tot onze persolog trainersdagen, intervisiegroepen, persolog trainer community, verdiepingsworkshops en andere activiteiten waar we onze trainers mee willen ondersteunen.

Jouw investering

Onze persolog DISC licentietraining (live én online) vergt een investering van € 1850,- excl. btw.*
* Inbegrepen in deze prijs is de persolog trainerbox met een uitgebreid materiaalpakket t.w.v. ca. € 545,- evenals de catering (bij de live certificering) tijdens de trainingsdagen. De investering voor de eveneens 2-daagse certificering van het stressmodel bedraagt € 1650,-. Tijdens onze certificeringen zijn eventuele overnachtingen op de locatie mogelijk, maar zijn niet inbegrepen in de bovengenoemde prijzen.

Geldigheid licentie

Je licentie is persoonlijk en blijft geldig zonder dat daarvoor een jaarlijkse bijdrage verlangd wordt. Een minimale afname van materialen is evenmin een verplichting, maar we verwachten wel dat je elke 2 jaar iets afneemt. Actief met het materiaal werken en regelmatig ervaring opdoen komt je expertise natuurlijk wel ten goede. Mocht je er enige tijd ‘uit’ zijn geweest, dan kan je altijd aansluiten bij een volgende licentietraining om opgefrist te worden tegen minimale kosten.

Heb je nog vragen of wil je meer gedetailleerde informatie?

Laat het ons weten.
Graag tot ziens tijdens één van onze trainingen!