Image

Boek: “Het abc van de persoonlijkheid”

Jezelf en anderen beter begrijpen
28,95 €
  • De persolog bestseller van Friedbert Gay en Lothar Seiwert
  • Begrijp jezelf en anderen beter met de gedragsstijlen D, I, S en C
  • Met zelfbeoordelingstest
  • Geïllustreerd door Werner Tiki Küstenmacher

Productinformatie

Het abc van de persoonlijkheid van Lothar J. Seiwert / Friedbert Gay laat je kennismaken met het persolog® persoonlijkheidsmodel. Met behulp van de vier gedragsdimensies Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus kan je op een evenwichtige en efficiënte manier je samenwerking vormgeven. Zo wordt gedrag transparanter en begrijpelijker voor je.

Persoonlijkheidsontwikkeling en met waardering omgaan met mensen om je heen leiden je naar succes. Het abc van de persoonlijkheid is de persolog bestseller voor reflectie op je eigen gedrag en dat van anderen. In een korte zelfbeoordelingstest ontdek je je individuele sterke punten en gedragspatronen. Dit vormt de basis voor het versterken van sociale vaardigheden, het verbeteren van zelfkennis en sociale vaardigheden en het verder ontwikkelen van je persoonlijkheid.

Het abc van de persoonlijkheid is voorzien van praktische toepassingen op het gebied van time- en zelfmanagement, leiderschap, teamwerk, communicatie met klanten, relaties en het opvoeden van kinderen. Met behulp van eenvoudige hulpmiddelen en de persoonlijkheidstest voor zelfbeoordeling kan je je persoonlijkheidsontwikkeling duurzaam en effectief vormgeven.

  • Hardcover, 144 pagina’s
  • Inhoud in 4 kleuren met veel passages waarin de lezer over zichzelf kan nadenken en direct aantekeningen kan invoeren

Belangrijke opmerking: onze producten zijn bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en kunnen gebruikt worden voor (1) zelfontwikkeling of voor (2) training / consulting / coaching. Voor (2) is een trainerslicentie van persolog vereist. Het is niet toegestaan anderen te instrueren zonder daarvoor door persolog te zijn opgeleid, omdat er anders veel fouten gemaakt kunnen worden.