Elkaar ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen en samen leren in een anderhalf uur durende inspirerende (avond)meeting.

Persolog Trainer Community (PTC)

Elke PTC komen er verschillende onderwerpen voorbij om jou als persolog trainer nieuwe ideeën, inspiratie en praktische input te geven met daarbij ook een korte workshop waar je ook echt iets mee kunt!

Dé online meeting place van persolog

Data

27.06.2024 - 27.06.2024Online via ZOOM / € 0
25.09.2024 - 25.09.2024Online via ZOOM / € 0

Jullie trainer

Image

Paul Donders

– persolog trainer –
Is mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland. Hij is sinds 1987 als trainer en coach actief op het gebied van Management Development programma's en strategisch advies. Als consultant werkt hij in Nederland zowel in het bedrijfsleven als in de gezondheidszorg. Daarnaast is hij eveneens internationaal betrokken als veelgevraagd spreker op gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een passie voor het begeleiden van teams en leidinggevende in het ontwikkelen van hun unieke kerncompetenties, en zet daarbij het gehele scala van de persolog instrumenten in. Hij is auteur van 9 boeken, die in 5 verschillende talen gepubliceerd zijn.
Image

Vincent Zeylmans

– persolog trainer –
Is mede-eigenaar en directeur van persolog Nederland. Tevens is hij zelfstandig management-trainer en coach met een focus op organisatie- en personeelsontwikkeling en is tevens outplacement consultant. Hij is auteur van meerdere boeken. Hij kijkt terug op een internationale carrière bij Yves Rocher, Gillette en Cardinal Health. Hij heeft - naast Nederland - werkervaring opgedaan in België, Oostenrijk, Luxemburg en Duitsland.

Registratie voor seminar „Persolog Trainer Community (PTC)“